Cosmetic Glass Containers Cream Jar Lotion Bottle With Bamboo Lid

Kosmétik Kaca Wadah Cream Jar Lotion Bott ...

Perkenalan produk Botol Lotion Pompa Airless sareng tutup awi, sistem tanpa hawa ngabantosan deui ...

Glass Soap Dispenser Bottle Clear Amber Frosted Boston Glass Bottle

Botol Dispenser Sabun Kaca Jelas Amber Frosted ...

Perkenalan produk Botol buleud Boston, ogé katelah botol Winchester, ngagaduhan sh ...

Reed Diffuser Bottles Wholesale White Opal Glass Diffuser Bottle With Stick

Reed Diffuser Botol Grosir Bodas Opal Glas ...

Perkenalan produk Reed diffusers mangrupikeun cara anu saderhana, pangropéa rendah, sareng bébas seuneu pikeun ngeusian s ...

Glass Candle Jars Candle Vessels Wholesale With Wood Lid

Kendi Lilin Kaca Wadah Lilin Grosir Jeung ...

Perkenalan produk Kendi lilin kami cocog pisan pikeun sadaya lilin buatan bumi, naha éta ...

Tentang Kami

Shanghai Nayi Kaca Co., LTD

Kami damel dina jinis botol kaca kosmetik, sapertos botol minyak atsiri, toples krim, botol lotion, botol parfum sareng produk anu aya hubunganana.Perusahaan kami gaduh 3 bengkel sareng 10 jalur perakitan, supados kaluaran produksi taunan dugi ka 6 juta potongan (70,000 ton).Sarta kami boga 6 bengkel jero-processing nu bisa nawiskeun frosting, percetakan logo, percetakan semprot, percetakan sutra, ukiran, polishing, motong ngawujudkeun "hiji-eureun" produk gaya karya jeung jasa pikeun anjeun.FDA, SGS, sertifikasi internasional CE disatujuan, sarta produk urang ngarasakeun popularitas hébat di pasar dunya, sarta geus disebarkeun ka leuwih 30 nagara béda jeung wewengkon.

warta

Parfum sok janten salah sahiji kosmétik karesep masarakat, henteu paduli umur, gender, jsb. Kalayan beuki seueur merek anu muncul dina industri parfum, bungkusan parfum h ...

Kaunggulan tina Ngagunakeun Kaca pikeun Pabrik Botol Parfum

Parfum sok janten salah sahiji kosmétik paporit masarakat, henteu paduli umur, gender, jsb. Kalayan beuki seueur merek anu muncul dina industri parfum, bungkusan parfum parantos janten faktor anu penting dina ningkatkeun bisnis.Sajauh bahan botol parfum, kaca h ...

Kumaha carana milih pipette dropper katuhu?

Pipet tetes mangrupikeun cara anu saé pikeun ngukur cairan di jero.Ku ukuran pipette atawa nyirian dina ujung gelas, konsumén Anjeun salawasna bisa pastikeun ngagunakeun produk Anjeun dina jumlah bener.Ieu hususna kapaké pikeun gizi, minyak atsiri, sérum, ti ...
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami