Cosmetic Glass Containers Cream Jar Lotion Bottle With Bamboo Lid

Wadah Kosmétik Kaca Krim Jar Lotion Botol ...

Perkenalan produk Botol Lotion Airless Pump sareng awi over-cap, sistem airless ngabantosan ...

Glass Soap Dispenser Bottle Clear Amber Frosted Boston Glass Bottle

Botol Dispenser Sabun Kaca Jelas Amber Frosted ...

Deep Process A. sidik layar sutra B. warna lengkep stamping panas C. stiker labél D. ibun sareng s ...

Reed Diffuser Bottles Wholesale White Opal Glass Diffuser Bottle With Stick

Botol Reed Diffuser Grosir Bodas Opal Glas ...

Perkenalan produk diffusers Reed mangrupikeun cara anu saderhana, pangropéa rendah, sareng cara bébas seuneu pikeun ngeusian ...

Glass Candle Jars Candle Vessels Wholesale With Wood Lid

Kendi Lilin Kaca Lilin Kapal Borongan Kalayan ...

Perkenalan produk Kendi lilin urang cocog pisan pikeun lilin buatan sendiri, naha leres ...

Tentang Kami

Shanghai Nayi Glass Co., LTD

Kami nuju ngerjakeun jinis botol kaca kosmétik, sapertos botol minyak atsiri, krim jar, botol lotion, botol parfum sareng produk anu aya hubunganana. Perusahaan urang gaduh 3 bengkel sareng 10 jalur perakitan, sahingga kaluaran produksi taunan dugi ka 6 juta potongan (70,000 ton). Sareng kami gaduh 6 bengkel ngolah jero anu tiasa nawiskeun ibun, percetakan logo, percetakan semprot, percetakan sutra, ukiran, polesan, motong pikeun ngawujudkeun produk sareng jasa gaya "one-stop" pikeun anjeun. Sertifikasi internasional FDA, SGS, CE disatujuan, sareng produk kami ngaraos popularitas hébat dina pasar dunya, sareng parantos disebarkeun ka langkung ti 30 nagara sareng daérah anu béda.

wartos

Minyak atsiri, zat aromatik sasari tina kembang, daun, batang, akar sareng buah pepelakan. Mangrupikeun pepelakan murni, kageulisan alami sareng produk perawatan kulit. Dina nambihan ...

Naha minyak penting aya dina botol minyak atsiri warna hideung?

Minyak atsiri, zat aromatik sasari tina kembang, daun, batang, akar sareng buah pepelakan. Mangrupikeun pepelakan murni, kageulisan alami sareng produk perawatan kulit. Salaku tambahan, minyak atsiri gaduh sababaraha épék sapertos ningkatkeun nada kulit, nguatkeun kulit, ngaraosan ...

Kumaha carana milih pabrik botol kaca kosmetik high-end?

Industri kosmétik nganggo rupa-rupa bahan dina bungkusan na, kalebet plastik sareng logam, kalayan gelas mangrupikeun bahan bungkus pangkolotna. Ayeuna, di pasar bungkus kosmétik mewah, pabrik masih resep bungkusan botol kaca. Ieu ma ...